Fenegriek Borstvergroting op een Natuurlijke ManierFenegriek Borstvergroting op een Natuurlijke Manier

fenegriek borstvergrotingHeel wat informatie is te vinden over dat fenegriek borstvergroting op een natuurlijke wijze kan helpen bevorderen. In dit artikel gaan we eens dieper ingaan op de principes en mechanismen die daarachter schuilgaan. Het is duidelijk zo dat fenegriek borstvergroting kan helpen bekomen. En dat werkt op verschillende manieren.

Het kruid is vooral gekend als alternatief middel tegen diabetes. Omdat de plant enorm gunstige resultaten weet te boeken op de bloedsuikerspiegel. Daarnaast is het één van de betere natuurlijke middelen om de melkproductie of lactatie te bevorderen bij vrouwen die borstvoeding geven.

Melkproductie

En net dat principe, die ervoor zorgt dat de melkproductie op gang wordt gebracht en uiteindelijk gaat stijgen. Is ook deels verantwoordelijk voor het feit dat fenegriek borstvergroting kan stimuleren.

De reden dat de productie van moedermelk wordt verhoogd komt door het hormoon prolactine. Dat gaat licht stijgen wanneer extracten van de plant worden gebruikt. Dat maakt dat de borstcellen gevoeliger worden voor vrouwelijk hormoon. Voor oestrogeen dus, en zal de groei van het borstweefsel helpen stimuleren. (1) (2)

fenegriek grotere borsten

Fyto oestrogenen

De plant bevat fyto oestrogenen. Dat zijn stoffen die in het lichaam reageren als oestrogeen. Ze zullen zich dus vasthechten aan oestrogeenreceptoren in het lichaam. En zullen dan de werking van het vrouwelijk hormoon nabootsen.

Ook Interessant:  Bloedsuiker verlagen met fenegriek

In de borsten bevinden zich deze oestrogeenreceptoren. De werkzame stoffen in de plant zullen zich daaraan vasthechten en op die manier het borstweefsel doen groeien.

Ook de lever gaat hierbij helpen. De lever zal ervoor zorgen dat door het gebruik van de plant, oestrogeen minder snel wordt afgebroken. Waardoor er meer in het lichaam kan circuleren. En zich dus kan gaan hechten aan het borstweefsel. Die dan door fenegriek borstvergroting helpt bewerkstelligen.

grotere boezem fenegriek

Uitzetten van het borstweefsel

Fenegriek zorgt ook voor een stijging van de melkproductie. Dat is vooral goed nieuws voor lacterende vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Maar zal ook één van de werkzame factoren zijn die bij fenegriek borstvergroting helpt verkrijgen.

De melkklieren gaan uitzetten waardoor de borsten automatisch groter worden. Dit is ook deels de oorzaak van het stijgende prolactine. Het prolactine gaat stijgen wanneer deze plant gebruikt wordt. Daardoor worden de cellen in de borsten gevoeliger voor oestrogeen. En worden ze groter. (3)

fenegriek zwangerschap

Andere voordelen van fenegriek

Naast het gebruiken van fenegriek voor een natuurlijke borstvergroting kan dit kruid nog heel wat andere zaken voor ons betekenen. Zo bevatten de gemalen zaden heel wat vezels. Dit wordt onder meer ingezet om constipatie te voorkomen. In hoge hoeveelheden kan diarree ontstaan. Maar dan spreken we van hoeveelheden boven de 100 gram.

De vezels zullen ook helpen om het cholesterolgehalte te verlagen. Wanneer de vezels opzwellen in de spijsvertering zal overtollig cholesterol opgeslokt worden door deze vezels. En daarmee zijn weg vinden via onze darmen naar buiten.

Ook Interessant:  Waarvoor worden fenegriek capsules gebruikt?

De bloedsuiker kan hierdoor ook sterk dalen. Dit is vooral van toepassing bij mensen met diabetes type 2 of met mensen die een verhoogd risico hebben op diabetes. Zij kunnen er dan voor zorgen dat er minder insuline moet aangemaakt worden. We moeten hier echter wel rekening mee houden dat medicijnen tegen diabetes deze bloedsuiker nog verder kunnen verlagen. Wat dan uiteindelijk kan leiden tot hypoglycemie en dat kan zorgen voor misselijkheid, flauwvallen en zelfs coma uitlokken. We moeten dus bij het gebruiken van medicijnen tegen diabetes zeker eerst en vooral een dokter waarschuwen en misschien de medicatie laten verlagen.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap

Hoewel de plant fenegriek borstvergroting kan helpen bekomen. Toch is deze plant niet geschikt om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Dit komt doordat ze een ontspannend effect heeft op de spieren in de baarmoeder. Die kunnen dan een vroegtijdige geboorte gaan uitlokken. Wat dan zou leiden tot abortus.

Na de zwangerschap mag het wel gebruikt worden en is het zelfs zeer nuttig, doordat de productie van moedermelk wordt bevorderd.

Het supplement wordt ook vaak gebruikt in de alternatieve geneeskunde als hulpmiddel bij moeilijke bevallingen. Omdat het de bevalling vlotter helpt verlopen.

Bijwerkingen van fenegriek

Sommige vrouwen zullen een pijnlijk gevoel in de borsten ervaren. Dat is meestal slechts in het begin van de behandeling het geval en gaat dan weg na enkele dagen te gebruiken.

Ook Interessant:  Effecten van een Vitamine D Tekort

Verder kan er misselijkheid optreden. Dit is vooral het geval bij hoge dosissen omdat de maag deze hoge hoeveelheden vezels en andere geconcentreerde stoffen maar moeilijk kan verwerken.

Zoals we reeds hebben gezegd is diarree ook een veelvoorkomende bijwerking. Maar dat zal ook alleen maar opkomen bij het gebruiken van zeer hoge dosissen.

De urine en de transpiratie kan beginnen ruiken naar esdoornsiroop of ahornsiroop. De reden hiervoor is onduidelijk en vormt meestal geen probleem. Het is dan ook een ideale manier om te testen of fenegriek actief is in ons lichaam, indien we een natuurlijke borstvergroting willen bekomen. Wanneer onze urine of zweet gaat ruiken naar esdoornsiroop dan is dat dus duidelijk het geval.

Zoals we reeds hebben gezegd zijn de mensen die medicijnen nemen tegen diabetes zeker aangeraden om eerst bij de arts langs te gaan. Een te lage bloedsuiker is veel gevaarlijker dan een te hoge bloedsuiker. Daar moeten we dus zeker rekening mee houden. We kunnen onze arts vertellen dat we fenegriek nemen, onze bloedsuikerwaarden laten testen, en eventueel een verlaagde hoeveelheid medicatie aanvragen.

Ook medicijnen tegen hoog cholesterol kunnen versterkt worden door fenegriek te gebruiken. Hier hebben we het ook over gehad. Het cholesterol in onze spijsverteringskanalen kunnen worden opgenomen door de vezels en daardoor het lichaam verlaten via de stoelgang. Indien we reeds medicijnen nemen tegen hoog cholesterol dan kan het cholesterol te laag worden bij een fenegriek supplement.

 You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close