Kunnen we grotere borsten krijgen met fenegriek?Grotere borsten met fenegriek

fenegriek borstgroeiFenegriek is voor veel verschillende problemen te gebruiken. Nu heeft men ontdekt dat fenegriek er kan voor zorgen dat we grotere borsten krijgen.

Wanneer we in de puberteit komen is er vaak een soort strijd tussen de meisjes, wie het eerste borsten begint te krijgen. Het ene meisje zal grotere borsten hebben dan het andere meisje.

Wanneer we dan volwassen worden kan dit problematisch worden. Het is natuurlijk niet handig wanneer we te grote borsten zouden hebben. Maar platte borsten zodat we zelfs geen BH hoeven te dragen willen we natuurlijk ook niet.

Gelukkig kunnen we daar iets aan doen. De oplossing heet fenegriek! We kunnen grotere borsten krijgen met fenegriek. Op die manier blijven we gespaard van een dure operatie om de boezem groter te maken. We hoeven ook niet de pijn te verduren om uiteindelijk de cup naar onze keuze te hebben.

Het gebruik van fenegriek om grotere borsten te krijgen heeft dus enorm veel voordelen ten opzicht van een borstvergroting.

Deze voordelen zijn :

  • Geen dure operatie
  • Geen pijn na de operatie
  • Geen neveneffecten zoals ongelijke borsten
  • Natuurlijke manier om de boezem groter te maken

Wanneer we grotere borsten met fenegriek willen krijgen hoeven we dus geen operatie uit te voeren en daarbij is fenegriek makkelijk te krijgen in elke natuurwinkel of online te krijgen in een supplement.

Ook Interessant:  Bloedsuiker verlagen met fenegriek

Hoe zorgt fenegriek voor grotere borsten?

fenegriek grotere borstenFenegriek zal op twee verschillende manieren de groei van de boezem stimuleren. Ten eerste werkt het kruid als een soort oestrogeen.

Oestrogeen is een hormoon die zowel door mannen als door vrouwen wordt aangemaakt. Door vrouwen natuurlijk veel meer dan door mannen. Bij mannen is testosteron het dominante mannelijk hormoon. Bij vrouwen is dat dus oestrogeen.

De boezem heeft een grote invloed op het hormoon oestrogeen. Het lijkt logisch om te stellen dat vrouwen met weinig oestrogeen dan ook kleinere borsten zullen hebben dan vrouwen met veel oestrogeen. Vrouwen met een hoge oestrogeenwaarde zouden dus een grotere cupmaat hebben.

Helaas is het niet zo makkelijk te verklaren.

Veel heeft ook te maken met hoe gevoelig het borstweefsel reageert op de beschikbare oestrogeen.

Fenegriek zal dus werken als een soort oestrogeen en zal het borstweefsel ook gevoeliger maken voor oestrogeen. Zo zal de cupmaat groter worden.

De manier hoe fenegriek samenwerkt met oestrogeen is dus door te werken als een soort oestrogeen, een fyto-oestrogeen genaamd. Het zal ook de oestrogeenspiegel in balans helpen brengen. En het zal het borstweefsel gevoeliger maken voor oestrogeen.

Op die manier is er voldoende oestrogeen beschikbaar en is het borstweefsel gevoeliger geworden op het beschikbare oestrogeen.

Een andere gunstige werking van fenegriek om grotere borsten te krijgen, is dat het de productie van prolactine doet toenemen.

Prolactine is het hormoon die ervoor zorgt dat oudere mannen, en vaak ook jongere mannen met overgewicht, vrouwelijke borstvorming krijgen.

Door de toename van dit hormoon wordt ook bijgedragen aan de groei van de boezem.

#Fenegriek maakt de #borsten groter op een natuurlijke manier Klik om te Tweeten

Fenegriek verhoogt melkproductie bij het geven van borstvoeding

borstvoeding fenegriekBij vrouwen die net een kind ter wereld gebracht hebben wordt fenegriek gebruikt om de melkproductie te verhogen.

Ook Interessant:  Dong Quai Werking en Bijwerkingen

Zelfs wanneer vrouwen niet zijn bevallen kunnen ze toch voordeel doen uit dit gegeven.

Dit is nog een andere werking van fenegriek die ons kunnen helpen om grotere borsten met fenegriek te krijgen.

De melkklieren worden groter waardoor de borsten groter worden.

Grotere borsten met fenegriek – Dosering

Voor het verhogen van de melkproductie wordt resultaat geboekt, wanneer een dosering van 3.500 mg per dag wordt gebruikt.

Om grotere borsten met fenegriek te krijgen is deze dosering een zeer goed begin. Echter kunnen hogere dosissen ook worden gebruikt zonder problemen.

Neveneffecten treden pas op wanneer meer dan 100 gram per dag gebruikt wordt. Wanneer je een supplement gebruikt zal dit zeker niet nodig zijn om zulke hoge dosissen te gebruiken en een dosis van 3.500 tot 5.000 mg zal zeker al voor de gewenste resultaten zorgen.

Fenegriek afgeraden tijdens de zwangerschap

zwangerschapFenegriek wordt afgeraden tijdens de zwangerschap. Het kan zorgen voor ernstige stoornissen in de hersenen van de baby.

Het kan er ook voor zorgen dat de hersenen misvormd zijn.

Een andere werking van fenegriek is dat het de spieren in de baarmoeder kan doen samentrekken. Dat heeft geen enkel negatief gevolg op vrouwen die niet zwanger zijn en dat voel je ook niet. Toch kan dit bij vrouwen die zwanger zijn leiden tot een miskraam.

Ook Interessant:  Gezonde Voeding Tijdens Borstvoeding | 10 Voedingsmiddelen

Omwille van al die nadelen voor zwangere vrouwen, wordt fenegriek zeker afgeraden tijdens de zwangerschap.

Ook al wil je grotere borsten krijgen met fenegriek. Dan wacht je beter tot na de zwangerschap.

Zo geniet je van grotere vollere borsten. En verhoog je ook nog eens de melkproductie voor de pasgeboren baby.

#Fenegriek kunnen we niet gebruiken tijdens de #zwangerschap Klik om te Tweeten

Andere voordelen van fenegriek

diabetes fenegriekNaast het krijgen van grotere borsten met fenegriek heeft het kruid ook nog andere voordelen.

Het kruid wordt gebruikt voor allerlei aandoeningen zoals :

Bij mensen is het wetenschappelijk aangetoond dat fenegriek de bloedsuiker en de cholesterol doet dalen. Zo zal het de triglycerides verlagen en op die manier de cholesterol verlagen.

Conclusie

We kunnen dus grotere borsten met fenegriek krijgen. Dit zal werken door te reageren in het lichaam als een oestrogeen. Het oestrogeen in het lichaam in balans brengen. Het borstweefsel gevoeliger maken voor oestrogeen. En op die manier de boezem groter maken. Hoewel de borsten duidelijk groter worden door het kruid te gebruiken dienen we er wel rekening mee te houden dat ze gevoeliger worden. Dit kan soms wel leiden tot pijnlijke borsten of tepels. Vooral wanneer de menstruatie nadert.

Daarnaast zal het hormoon prolactine worden verhoogd. Waardoor de melkproductie toeneemt, de melkklieren uitzetten en grotere borsten met fenegriek gevormd worden.

Fenegriek is makkelijk te krijgen in bijna elke bio-shop of online te krijgen in een supplement.You May Also Like

Close