Gebruikersvoorwaarden

Over de informatie op deze website

De informatie op deze website is niet gegeven door een arts of door medisch personeel. Toch zijn de bevindingen gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken waarvan de bron telkens wordt gegeven. Echter kunnen andere wetenschappelijke onderzoeken een ander, soms tegenstrijdig resultaat geven.

Indien mogelijk proberen we ons te baseren op verschillende bronnen. Al kan het zeker voorkomen dat in de toekomst nieuwe onderzoeken opduiken die de vorige bevindingen ondermijnen of bevestigen.

Wij raden daarom iedereen aan om bij ernstige problemen zeker medische hulp te zoeken!

U kan ons steeds contacteren via het contactformulier indien u op de hoogte bent van onderzoeken die onze bevindingen ondermijnen. Wij passen de inhoud zo snel mogelijk aan.

De onderzoeken moeten echter voorzien zijn van de bron en moeten afkomstig zijn van een geverifieerd wetenschappelijk onderzoekscentrum vooraleer wij dit kunnen gebruiken op onze website.

Wij hopen dat onze bezoekers daarvoor de moeite willen doen. Het neemt weinig tijd in beslag maar betekent voor ons een wereld van verschil.

Wij danken u alvast voor deze actieve samenwerking. Op die manier kunnen wij met echtheid blijven beweren dat onze website gebaseerd is op wetenschappelijke feiten.

Het gebruiken van de informatie op deze website

De informatie op deze website mag door iedereen vrij gebruikt worden. Wij zijn geen commerciële instelling en hebben daarom geen enkel probleem bij het delen van onze content.

We vragen enkel een kleine vermelding onderaan het artikel indien er inhoud van onze website is gebruikt. Wij danken iedereen alvast daarvoor.

We gaan echter niet akkoord met het gebruik van de informatie op onze website, wanneer die gebruikt wordt om niet-wetenschappelijk bewezen claims te maken over bepaalde middelen of behandelingen.

Het is ons doel om mensen te informeren. Wij wensen daarbij gezien worden als een informatiedatabase. En wensen dit zo te houden.

Hartelijk dank voor het lezen en veel plezier met uw bezoek op onze website.

Close