Testosteron Gel Kopen – Voor Wie En Voor Wie Niet?Testosteron gel kopen – Voor wie en voor wie niet?

spiermassa testosteron gelMensen kunnen vaak denken aan testosteron gel kopen. Dat kan dan om meer spieren op te bouwen zijn, of om een hoger libido te krijgen of oudere mannen die terug hun testosteron van vroeger terugwillen. Waarvoor is testosteron gel eigenlijk geschikt?

Testosteron gel kopen is makkelijk via het internet. We hebben geen dokter nodig en kunnen het makkelijk bestellen. Maar eigenlijk is deze gel ontwikkeld voor oudere mannen of mannen die niet meer op een natuurlijke manier hun testosteron kunnen aanmaken. Het is dus niet speciaal gemaakt om het testosteron te verhogen. Het dient echter als laatste hulpmiddel bij mannen die daarin problemen ondervinden. Een andere naam voor deze behandeling heet hormoontherapie voor mannen.

Wat zal testosteron gel niet doen?

Testosteron gel kopen is niet gelijk aan anabole steroïden kopen. We zullen dus geen grote stijging gaan zien in het testosteron. Het is wel zo dat we het testosteron gaan verhogen. Maar niet op een manier die sommige in gedachten kunnen hebben.
Testosteron wordt voornamelijk aangemaakt terwijl we slapen. Wanneer we overdag seksuele activiteiten hebben daalt ons testosteron. Onze hormonen zijn ook afhankelijk van hoe we ons voelen. Wanneer we dus testosteron gel kopen zijn we meer vrij van deze aanverwante factoren die het testosteron kunnen beïnvloeden. Door de gel te gaan gebruiken zullen we ons testosteron ongeveer op 150% kunnen brengen.

Ook Interessant:  Lijst met Zinkrijke Voeding

Dat wil ook zeggen, wanneer we seksuele activiteiten hebben, dat het testosteron sneller terug gaat aangevuld worden. Het kan dus worden gebruikt door mannen die helemaal geen probleem hebben met een laag testosteron. En die mannen zullen er ook voordeel mee doen.

Door wie wordt het meest gebruikt?

libido verhogenMannen die testosteron gel kopen, doen dit niet altijd met de bedoeling om spieren op te bouwen of om hun libido op te krikken. Heel vaak wordt het gebruikt door mannen in de veertig of vijftig. Die er jong willen blijven uit zien. Naarmate we de dertig gepasseerd zijn daalt onze productie aan testosteron.

Wanneer we dan dit hulpmiddel gebruiken merken we heel weinig, tot bijna niks op van die daling. Doordat we extern testosteron toevoegen bezitten we nog steeds ongeveer dezelfde hoeveelheid als toen we 25 waren.

De gevaren

Er wordt algemeen aangeraden aan mensen die testosteron gel kopen om het niet langer te gebruiken dan 8 weken aan één stuk. De grootste reden daarvoor is omdat de natuurlijke productie van het hormoon voor een deel wordt vervangen door het toevoegen van externe hormonen. Bij mannen die nog steeds op een natuurlijke wijze het hormoon kunnen aanmaken kan dat voor problemen zorgen. Doordat de teelballen minder actief worden, kunnen ze na een tijd lui worden.

Ook Interessant:  Gember Effectief om het Testosteron te Verhogen

Mannen die door teelbalkanker of andere problemen niet meer op een natuurlijke manier testosteron kunnen aanmaken, mogen wel deze methode blijven volhouden. Omdat hun natuurlijke productie toch niet meer kan hersteld worden. Maar voor mannen die nog steeds op een normale manier het hormoon kunnen aanmaken is het niet aan te raden langer dan 8 weken aan één stuk dit product te gebruiken.

Na twee tot drie maanden terug de natuurlijke gang van zaken te laten herstellen, kan natuurlijk terug een andere cyclus gestart worden.

Ook voor vrouwen?

testosteron gel vrouwenVrouwen kunnen ook baat hebben bij het volgen van hormoon therapie met mannelijke seksuele androgene hormonen (onderzoek). Vooral vrouwen in de menopauze of daarna kunnen last hebben van een verlaagd libido. Of helemaal geen libido meer hebben. Door het middel te gebruiken kunnen ze dan terug de zin in seks terugkrijgen en nog steeds genieten van hun erotisch leven.

Bij vrouwen wordt echter de laagste dosis aanbevolen. Het is niet zo dat vrouwen dan gaan vermannelijken, of een zware stem gaan krijgen. Er zijn natuurlijk gevallen bekend. Maar die gevallen komen zeer zelden voor. En vaak is ook niet duidelijk of men zich wel echt aan de gepaste dosis heeft gehouden.

Wetenschappers zijn momenteel volop bezig met het experimenteren met testosteron om vrouwen na de menopauze terug zin in seks te doen krijgen. Gevallen van vermannelijking zijn in deze onderzoeken echter niet bekend.

Ook Interessant:  De Voornaamste Androgel Bijwerkingen

Wat kunnen we nog meer doen?

Voor mannen die nog gedeeltelijk op een natuurlijke manier testosteron kunnen produceren is het nog steeds belangrijk, zelfs wanneer we testosteron gel kopen, dat we blijven voldoende slapen. Tussen de 6 en 8 uur is van groot belang om de natuurlijke aanmaak van testosteron zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is het drinken van (veel alcohol) negatief voor de ontwikkeling van het testosteron. Door regelmatig aan krachttraining te doen kunnen we het hormoon ook nog een extra duwtje in de rug geven.

Testosteron gel kopen zonder recept

Testosteron gel kopen zonder recept kunnen we doen online. We hebben geen bezoek aan de dokter nodig en het gaat heel vlot en simpel. Androgel of testim kunnen we online bestellen en dient te worden bewaard in temperaturen tussen de 15 en de 30 graden celsius.You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close