Kruiden voor borstvergroting op natuurlijke manierKruiden voor borstvergroting op natuurlijke manier

borstvergrotingBestaan er kruiden voor borstvergroting? In dit artikel gaan we de meest gebruikte kruiden voor borstvergroting bespreken. Ze worden reeds vele jaren in verscheidene culturen gebruikt om de borstomvang te vergroten.

Bij vrouwen zijn de borsten van groot belang. Niemand wil kleine borstjes. Dat leidt elk jaar bij heel wat jonge meisjes tot een probleem, wanneer men vaststelt dat de andere meisjes reeds een omvangrijke boezem krijgen. En zij dan nog steeds weinig borstgroei ervaren.

Kruiden voor borstvergroting – Beter alternatief tegen een ingreep

Wanneer die meisjes dan ouder worden, overweegt een groot deel van die vrouwen om hun borsten groter te laten maken.

Echter houden chirurgische ingrepen altijd risico’s in. Zo kan de operatie mislukken of kan de ene borst een iets andere vorm hebben dan de andere borst.

Ook de prijs van deze ingreep is vaak voor veel jonge vrouwen te hoog. Om die reden kunnen kruiden voor borstvergroting een betere mogelijkheid zijn.

Kruiden voor borstvergroting zijn een natuurlijk alternatief tegen een chirurgische operatie. Waarbij we niet te maken krijgen met de nadelen van een operatie.

Zoals de kans dat het mislukt of de hoge prijs die daaraan verbonden is. Het gebruiken van kruiden voor borstvergroting is in de aanbevolen dosis totaal onschadelijk en is ook een heel stuk goedkoper dan een operatie. Tot wel honderd keer goedkoper.

Grotere borsten op natuurlijke wijze

Daarbij stimuleer je met kruiden voor borstvergroting de natuurlijke groei van de borsten. Waarbij je niet het gvoel hebt, dat je niet meer natuurlijk bent.

Ook Interessant:  Kruiden Tegen Constipatie

De veranderingen zullen snel zichtbaar zijn, maar zullen ook niet op 1 dag gebeuren zoals met een operatie.

Daarbij krijgen we ook met kruiden voor borstvergroting geen negatieve reacties vanuit onze omgeving. De groei wordt geleidelijk aan gestimuleerd en zal niet zichtbaar zijn voor de omgeving.

Natuurlijke groei

Na enkele weken zullen bij kruiden voor borstvergroting, de borsten aanzienlijk groter worden. Maar zal dat aan een snelheid zijn, die gezien wordt als een natuurlijke groei. Niemand in de omgeving zal ooit vermoeden dat kruiden voor borstvergroting gebruikt worden.

Terwijl we met een chirurgische ingreep duidelijk van dag op dag een enorme vergroting van de boezem krijgen. Waarbij voor iedereen in de omgeving meer dan duidelijk is dat er een ingreep gebeurd is.

Dat kan dan ook weer leiden tot negatieve reacties uit de omgeving. Al deze problemen zullen we niet ervaren wanneer we gebruikmaken van kruiden voor borstvergroting.

Wat denken mannen

Mannen zullen altijd een voorkeur hebben voor grote borsten. Hierbij wordt vooral het oerinstinct van mannen aangesproken.

Grotere borsten wordt gezien als meer fertiliteit. Wat de mannen doet denken (onbewust) dat vrouwen met grotere borsten meer vruchtbaar zijn dan vrouwen met kleinere borsten. Op die manier worden grotere borsten dan ook gezien als meer aantrekkelijk.

Een andere reden waarom mannen grote borsten verkiezen, is omdat het hen seksueel meer zou opwinden. Terwijl dat zeker niet bij alle mannen het geval is. Wordt heel vaak onder elkaar besproken hoe groot de borsten van deze vrouw wel niet zijn…

We gaan eens bekijken welke kruiden voor borstvergroting we kunnen gebruiken om op een natuurlijke manier onze borsten groter te maken, zonder te hoeven investeren in dure chirurgische ingrepen en heel veel geld neer te tellen voor een operatie.

Ook Interessant:  7 Belangrijke voordelen van kurkuma tijdens borstvoeding

Kruiden voor borstvergroting

Fenegriek

fenegriek kruiden voor borstvergrotingDe eerste in rij is absoluut fenegriek. Kruiden voor borstvergroting hebben vaak één ding gemeen. Ze gaan de vrouwelijke hormonen gaan stimuleren in het lichaam. En meer specifiek in de borsten.

Fenegriek is daar een uitzonderlijk goed voorbeeld van. Zo gaat fenegriek de melkproductie produceren in de melkklieren. Gaat fenegriek het hormoon prolactine gaan stimuleren. Daarbovenop zorgt fenegriek er voor dat de borsten gevoeliger worden voor oestrogeen.

Dit wil zeggen dat de cellen in het borstweefsel sneller gaan reageren op oestrogeen.

Vaak hebben vrouwen met kleine borsten iets minder oestrogeen, maar in de andere helft van de gevallen heeft een tekort aan oestrogeen er totaal niets mee te maken.

De borsten zijn gewoon minder gevoelig voor oestrogeen dan bij andere vrouwen. Een goed voorbeeld daarvan zijn magere vrouwen die zeer grote natuurlijke borsten hebben.

Ze hebben heus niet allemaal kruiden voor borstvergroting gebruikt. Maar hun borstweefsel is gevoeliger voor het aanwezige oestrogeen in het lichaam. Waardoor de borsten groter worden.

Fenegriek neem je best in supplement, omdat de smaak van de zaden heel bitter is.

Dong Quai Wortel

Deze kruiden voor borsten hebben hun werking bewezen doordat ze het hormoon progesteron gaan verhogen.

Dat zorgt ervoor dat de borsten gezonder worden en doet ze toenemen in omvang. Dong Quai Wortel neemt men in capsules.

Cnicus

Wordt in Nederland en België wel vaak gezegende distel genoemd. Heeft eigenlijk niks met God of religie te maken. De naam komt er door zijn heilzame goddelijke werking op de mens.

Benedictus distel, cnicus of gezegende distel zal de bloedsomloop en op die manier de bloedtoevoer gaan verbeteren in ons lichaam.

Dat zal ervoor zorgen dat de melkklieren gaan uitzetten en het borstweefsel groter wordt door een verhoogde toevoer van bloed.

Ook Interessant:  Voordelen van Hibiscus thee

Benedictus distel kunnen we via een extract toevoegen aan water of thee.

Saw Palmetto

saw palmetto natuurlijke borstvergrotingNa fenegriek, zeker de bekendste onder de kruiden voor borstvergroting. De saw palmetto heeft zowel voor vrouwen als voor mannen een aantal voordelen te bieden voor het lichaam.

Zo zal het bij vrouwen vooral het testosteron gaan controleren. Teveel testosteron kan ervoor zorgen dat de groei van de borsten belemmerd wordt.

Door het gebruiken van saw palmetto in supplementvorm worden de borsten groter.

Paardenbloem

Hierbij komen we bij de laatste kruiden voor borstvergroting. De paardenbloem. Wordt reeds duizenden jaren gebruikt in de alternatieve geneeskunde.

Vooral dan omdat paardenbloem een vochtafdrijvend middel is, die kan gebruikt worden bij problemen met de urinewegen of de nieren. Ook voor de lever biedt de paardenbloem enorme voordelen.

Daarnaast zal het als kruiden voor borstvergroting de hormonen in de borsten gaan stimuleren. Het werkt als een fyto-oestrogeen. Dat wil zeggen dat het de effecten van oestrogeen gaat nabootsen.

Dat zorgt bij paardenbloem voor het effect dat de borsten gaan groeien.

Paardenbloem wordt gebruikt in supplementvorm. Hou zeker rekening met de vochtafdrijvende capaciteiten van dit kruid en drink voldoende water. Ga niet boven de aanbevolen dosis.

Besluit

We kunnen gebruikmaken van verschillende kruiden voor borstvergroting. De bekendste en meest gebruikte zijn zeker en vast fenegriek en saw palmetto.

Daarnaast dienen we zeker rekening te houden met de enorm sterke vochtafdrijvende werking van de paardebloem en dienen we, wanneer we paardebloem gebruiken zeker voldoende water te drinken.

Misschien niet het meest effectief als kruiden voor borstvergroting. Toch is de paardebloem een reinigend kruid die de organen in ons lichaam zullen ondersteunen, die instaan voor het afvoeren van gifstoffen. Zoals de lever en nieren.

Bronnen:

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00851591

http://umm.edu/health/medical/altmed/herb/dong-quai

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4002402/

 You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close