Libido verhogende middelen voor mannenlibido verhogende middelen voor mannen

Libido verhogende middelen voor mannen hebben duidelijk niet meer uitleg nodig. Het is belangrijk als man dat we presteren. Maar dat kan echter in momenten vol stress of andere problemen moeilijk worden.

Gelukkig kunnen we dan gebruik maken van libido verhogende middelen voor mannen om die periode te overbruggen en nog steeds te genieten van een natuurlijke drang naar seks. De meeste zullen ook kunnen toegepast worden voor vrouwen. Al zijn er een aantal die dan ook weer een gunstig effect hebben op de erectie bij mannen. Die gaan dus naast de drang naar seks, ook de potentie sterk gaan verbeteren.

Tribulus Terrestris

tribulus libido verhogen mannenZeker één van de meest krachtige libido verhogende middelen voor mannen. Tribulus Terrestris zal ervoor zorgen dat de mannelijke ofwel de androgene receptoren in de hersenen gaan toenemen. Dit zorgt meteen voor een verhoogde drang naar seks.

Daarnaast worden de effecten van de plant sterk in verband gebracht met testosteron. Bij mensen heeft men dit echter nog niet kunnen aantonen. Maar bij dieren zag men een duidelijke stijging van het testosteron wanneer dit kruid gebruikt werd.

Ook zal het de potentie verbeteren. Dit gaat als volgt, de hoeveelheid stikstof in het bloed neemt licht toe. Daardoor gaan de bloedvaten wijder worden. Deze verwijding zorgt voor een daling van de bloeddruk. Maar zorgt er ook voor dat het bloed makkelijker naar de penis kan stromen. Waardoor een verbeterde erectie ontstaat voor zij die het supplement gebruiken.

Ook Interessant:  Wat is de Werking van een DIM Supplement?

Een ander voordeel van de toename aan bloed naar de penis is dat de eikel ook dikker wordt. Hij wordt echter meer gevuld met bloed en zal daardoor dikker en gevoeliger worden. Dat zal helpen bij mannen die moeilijker een orgasme kunnen krijgen. Maar zal er niet meteen voor zorgen dat mannen te snel gaan klaarkomen.

Naast libido verhogende middelen voor mannen is het ook voor vrouwen een uitstekend middel om het seksleven wat op te poetsen. 97% Van de vrouwen die getest werden met een supplement zagen een sterke toename van de seksualiteit. Ze hadden ook meer plezier tijdens de seks en hadden een vochtigere vagina met een gevoeligere clitoris. Het mag echter niet gebruikt worden door zwangere vrouwen omwille van zijn werking op de hormonen in het lichaam.

Epimedium

epimedium libido mannenEpimedium of horny goat weed is een plant die ook een gunstig effect zal hebben op de sekslust bij mannen. Ook zal de plant helpen bij mannen die erectieproblemen hebben. De werkzame stof die daarvoor verantwoordelijk is heet icariïne.

Epimedium wordt voor verschillende aandoeningen gebruikt. Zo wordt het gezien als een energiebooster, kan het symptomen van de menopauze onderdrukken bij oudere vrouwen, het verlaagt de bloeddruk en maakt de bloedvaten wijder.

De plant zijn werking om de bloedvaten wijder te maken is verantwoordelijk voor het verbeteren van de potentie. Bijna alle natuurlijke potentiemiddelen maar ook viagra, werken op deze manier.

Maar dat is niet de reden waarom epimedium behoort tot de libido verhogende middelen voor mannen. De supplementen bevatten stoffen die in het lichaam gaan reageren als testosteron. En deze zijn in staat de drang naar seks te doen toenemen.

Ook Interessant:  Erectie Verhogende Middelen

Damiana

damiana libido mannenDamiana behoort ook tot de libido verhogende middelen voor mannen. De werking van deze plant, die hoofdzakelijk voorkomt in Zuid-Amerika werd door de Indianen gebruikt om problemen met de urinewegen te behandelen.

De effecten waren echter ook gunstig op de sekslust en op de erectie. De plant bevat een mix van belangrijke stoffen waaronder terpenoïden en fenolen. Men gaat er vanuit dat deze ook achter de gunstige werking van deze kruiden zitten.

Het gebruik van de plant werkt ontspannend. Een effect die vaak wordt vergeleken met cannabis. Echter kan de plant in hoge dosissen hallucinaties veroorzaken. Deze extreme dosissen zullen echter niet behaald worden bij het gebruik van een supplement.

Tongkat Ali

tongkat aliVan Tongkat Ali wordt beweerd dat het de spierkracht doet stijgen. Men gaat er ook van uit dat het testosteron toeneemt. En dat er ook een aanzienlijk hoge stijging van het libido op te merken valt bij zij die de plant gebruiken.

Deze plant komt oorspronkelijk uit Maleisië. Eurycoma Longifolia of Tongkat Ali wordt ook wel Maleisische Ginseng genoemd.

Extracten van de plant zullen de hoeveelheid vrij testosteron in het lichaam doen stijgen. Ook wordt een daling van het oestrogeen opgemeten.

Het gevolg van die dalende oestrogeenwaarden en het stijgend vrij testosteron doet de sekslust toenemen. Daarnaast heeft de plant ook gunstige effecten bij mannen met erectieproblemen. Er wordt ook vastgesteld dat mannen langer een erectie kunnen aanhouden.

Ook Interessant:  Welke middelen kunnen we gebruiken tegen erectieproblemen?

Het supplement deed ook de hoeveelheid sperma met meer dan 50% stijgen.

Ashwagandha

Ashwagandha kan vooral gebruikt worden als libido verhogende middelen voor mannen die onder stress staan. Ashwagandha of Withania Somnifera heeft een zeer krachtige stressverlagende werking.

Bij mannen met een verminderde vruchtbaarheid zien we een toename van de vruchtbaarheid van het sperma. We zien ook een stijging van maar liefst 40% van het testosteron bij deze mannen.

Bij alle mannen en ook bij vrouwen zien we een stijging van het libido. De gemoedstoestand gaat sterk verbeteren en in bepaalde gevallen zal ook de erectie verbeteren.

Dit is dan hoofdzakelijk het geval wanneer de erectieproblemen ontstaan als gevolg van angst of stress om te presteren.

Ashwagandha heeft ook gunstige effecten bij depressie en slaapproblemen. We weten dat slaap van groot belang is om onze hormonen in balans te houden. En dus automatisch een rol zullen spelen in onze seksualiteit.

Withania Somnifera heeft niet meteen een stimulerend maar eerder een ontspannend effect. Het zal er echter niet voor zorgen dat we moe worden maar zal ons eerder helpen om ons minder zorgen te maken. Wanneer we minder stress ervaren dan gaat het libido ook automatisch gaan stijgen.

Het kruid ashwagandha wordt gebruikt via een supplement. Het mag echter niet gebruikt worden door zwangere vrouwen omwille van zijn interactie met de hormonen en omdat het stimulerend werkt op de spieren in de baarmoeder.

 You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close