De Voornaamste Androgel BijwerkingenDe Voornaamste Androgel Bijwerkingen

Androgel heeft als voordeel dat het de mannelijke jeugd kan helpen terugbrengen. Dit komt grotendeels doordat alle gunstige effecten die we in onze twintiger jaren hadden, als gevolg van de hoge testosteronwaarden, door het gebruik van deze externe hormonen terugkomen.

Maar zijn er ook androgel bijwerkingen? Hebben we een verhoogd risico op bepaalde problemen wanneer we dit product gebruiken?

Dat verhaal is nogal tegenstrijdig en is afhankelijk van persoon tot persoon.

Eerst en vooral hebben we te maken met heel wat voordelen. Deze houden in dat we terug ons libido gaan verhogen. We meer testosteron gaan hebben en daarbij ook meer spierkracht en spiermassa ontwikkelen.

androgel oudere manDat is vooral zeer gunstig voor mannen die als gevolg van een verlaagd testosteron, overgewicht hebben opgestapeld.

Daarnaast hebben we een aantal voordelen voor ons hart. Mannen met meer testosteron hebben een verminderd risico op het krijgen van hartziekten.

Ook het risico op het verouderen van de hersenen daalt wanneer voldoende mannelijke hormonen aanwezig zijn.

Maar wat zijn nu de androgel bijwerkingen?

Androgel bijwerkingen

Dat gaat hem vooral om onze prostaat. Prostaatkanker is één van de nummer één kankers bij oudere mannen. Prostaatkanker wordt vaak in verband gebracht met lage testosteronwaarden. Het behoort zeker niet tot de androgel bijwerkingen.

Ook Interessant:  Testosteron Gel Kopen - Voor Wie En Voor Wie Niet?

Via wetenschappelijke onderzoeken kon men aantonen dat mannen die hormoontherapie volgen geen verhoogde kans maken op het krijgen van prostaatkanker. Het wordt zelfs vaak gebruikt als behandeling tegen prostaatkanker.

Wat wel kan gebeuren is dat de prostaat groter wordt door het gebruik van externe hormonen. En wanneer dit reeds het geval is, kan dat door het gebruik nog erger worden.

androgel bijwerkingenEen vergrote prostaat is meteen ook één van de grootste androgel bijwerkingen.

Het staat echter niet in verband met kanker aan de prostaat (1) (2) . Wat we kunnen doen om na te gaan of we met dit probleem te maken hebben is het volgende.

Wanneer we het product enkele maanden gebruiken kunnen we bij onze huisarts de prostaat eens laten controleren. Dan zal ook meteen duidelijk worden of we te maken hebben met een vergrote prostaat of niet.

Andere androgel bijwerkingen die kunnen optreden zijn een overdreven hoog libido en depressiviteit.

Waar te krijgen?

Om het product te krijgen hebben we een voorschrift nodig. Dit kunnen we zowel bij onze huisarts als online bekomen bij een consultatie.You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close